2018 április 21, szombat
   
Betű méret

Bifood reggeliző cereáliák

A reggeliző cereáliáinkat gyártó lengyel Bifood cég családi vállalkozásként működik. A termékekkiváló minőségű gabonából készülnek több évtizedes tapasztalat alapján a legszigorúbbminőségbiztosítási előírások (HACCP) betartásával, amelynek köszönhetően állandó, megbízhatóminőséget garantálnak. A gyártó nagy hangsúlyt fektet a vevők igényeinek kielégítésére, valamintaz innovációra, mely során a legújabb étkezési szokásokat is figyelembe veszi.

A Bifood cereáliákat az egész család számára ajánljuk, hiszen a gabonafélék fogyasztása akiegyensúlyozott táplálkozás fontos eleme. A gabonafélék rosttartalmuknak köszönhetően segítikemésztésünket, kedvezően hatnak a bélműködésünkre, de egyben kiváló energiaforrás is.
collase
Corn flakes 250g, 1kg
Gabonafélék: kukorica

Csokoládés corn flakes 1kg
Gabonafélék: kukorica

Kakaós gabonagolyó 250g, 1kg
Gabonafélék: kukorica, búza, rizs, zab

Mézes gabonakarika 250g
Gabonafélék: kukorica, búza, rizs, zab

Gruffi mézes puffasztott búza 200g
Gabonafélék: búza

Gruffi kakaós puffasztott búza 200g
Gabonafélék: búza

Tudta?
Ha a csomagolás nem megfelelően van visszazárva felbontást követően, a cereáliák felszívhatjáka környezetből a nedvességet, így elveszítik ropogósságukat. Előzze ezt meg, és használjonzacskózáró csipeszt vagy gumigyűrűt a zacskó lezárására.

Nutkao_mogyorok


A Nutkao cég Olaszország második legnagyobb mogyorókrém gyártója. Családi vállalkozásként célkitűzésük, hogy a Nutkao termékek minőségével hódítsák meg a fogyasztókat. Ma már a világ 27 országában kaphatóak termékeik a fogyasztók legnagyobb megelégedésére. Gyáruk a legszigorúbb ISO 9001 és HACCP rendszereknek megfelelően  működik. A Nutkao mogyoró krémek különleges valódi „olaszos” mogyorós, csokoládés íz világukkal Magyarországon is igen hamar kedveltté váltak. Krémes, könnyen kenhető állagát és     mesés íz világát az egyedien összeválogatott magas minőségű összetevőknek köszönheti. 


 
 Jar400g
Nutkao 400g – 200g mogyorókrém
Magas mogyoró (13%) és kakaó (7%) tartalommal készül. Mégis a legontosabb, hogy az alapanyagok minősége is kiváló. Krémes állagát a konkurensektől eltérő receptúrával érik     el. Kevesebb hozzáadott cukrot tartalmaz, mint egyes konkurens termékek így még jobban  dominál a Mogyoró és Kakaó íz világa. Ajánljuk: palacsintába, sütemények készítéséhez, fánkhoz, kenyérre kenve. Süteményes receptekért látogasson el receptek menüpontba.

NUTKAOEXPO48pzCREAMSPREAD18g


Nutkao 400g - 200g „bicolore”
 
Ha valami igazán különlegesre vágyik akkor kóstolja meg a Nutkao Mogyoró és Tejes krémet egyben. Különleges magas mogyoró (13%) és kakaó (7%) tartalmú mogyorókrém és Tejes  Krém csodálatos házassága. Ajánljuk: palacsintába, sütemények készítéséhez, fánkhoz,   kenyérre kenve. Süteményes receptekért látogasson el receptek menüpontba.    Nutkaó 18g:
Rendkívül praktikus kiszerelésű mogyorókrém így tízóraira, uzsonnához, kirándulásra is elviheti kedvencét magával. 


 

Social Media Links

Who's Online

Oldalainkat 221 vendég böngészi

Keresés az oldalon