Bornier eredeti francia dijoni mustárok
Az általunk forgalmazott mustárok Dijon tartományból (Couchey-ből) érkeznek. Közel 200 éves tradicionális receptúra alapján készülnek.
A mustárok gyártója, a Européenne de Condiments cég a második legnagyobb mustárgyártó cég Franciaországban. A fogyasztók legnagyobb megelégedésére termékeit 5 kontinensen több mint 60 országban értékesíti.
Jelszavuk: minőség, rugalmasság és innováció.
A vállalat a legmagasabb szintű IFS és BRC minőségbiztosítási tanúsítványokkal rendelkezik. A folyamatos innováció eredményeként mustárait széles ízválasztékban készíti, figyelembe véve a piac változását, a fogyasztók legújabb igényeit.
Próbálja ki Ön is a francia szakácsművészet tradicionális termékeit, melyek kiválóak húsok, halak, szendvicsek ízesítéséhez, salátaöntetek, szószok alapjául. Receptötleteinket a receptek menüpontban találja.
Dijoni mustár 210g, 160g
Prémium minőségű dijoni mustár, mely tradicionális receptúra alapján készül. Kellemesen csípős ízű.
Dijoni magos mustár 210g, 160g
Utánozhatatlan egyedi ízét az egyedülálló dijoni receptúrának köszönheti: különböző mustármagok keveréke.
Dijoni mézes mustár 235g
Mustár és méz kiváló házassága egy kivételes íz érdekében, hogy pulykából vagy csirkéből készült ételeit még különlegesebbé tegye.
Provence-i mustár 210g
Mustár és provence-i fűszerek finom keveréke, hogy ételei igazán különlegesek legyenek.