2024 április 18, csütörtök
   
Betű méret

Mediterrán spenótkrém leves görög joghurttal

spica
2 – 4 fő részére elkészítés kb. 25 perc
nehézség: EGYSZERŰ
összetevők:
  • - Bakoma görög joghurt 180g

  • - jégsaláta (vagy hagyományos)– kb fél fej

  • - spenót – 120 g
  •  
  • - olívaolaj – 2 evőkanál

  • - nagy fiatal burgonya – 1 darab

  • - Fokhagyma – 1-2 gerezd ízlés szerint

  • - vöröshagyma – 1 db

  • - zöldségleves alap – 500 ml

  • - só – 1 késhegynyi

  • - bors – 1 csipet

elkészítés:

Olívaolajon üvegesre megpirítjuk az apróra vágott fokhagymát és a hagymát. Hozzáadjuk a kockára vágott burgonyát. Pár másodpercig összepirítjuk és hagyjuk, hogy a burgonya kockák átvegyék a hagymás olíva olaj alap ízét. Majd felöntjük a zöldség leves alappal és kb. 7-8 percig főzzük, amíg a Burgonya megpuhul. Közben a megmosott spenótot és felaprított salátát fedő alatt megpároljuk kb. 4 perc alatt. Az így elkészült zöldeket össze turmixszoljuk sózzuk és borsozzuk, majd óvatosan elkeverjük a leves alappal és összeforraljuk. Forrón tálaljuk. Közepére egy evőkanál Bakoma görög joghurtot teszünk és leves gyönggyel vagy kenyérkockával díszítjük. Ha szereti spenótot, ezt ki kell próbálnia.

Nutkao_mogyorok


A Nutkao cég Olaszország második legnagyobb mogyorókrém gyártója. Családi vállalkozásként célkitűzésük, hogy a Nutkao termékek minőségével hódítsák meg a fogyasztókat. Ma már a világ 27 országában kaphatóak termékeik a fogyasztók legnagyobb megelégedésére. Gyáruk a legszigorúbb ISO 9001 és HACCP rendszereknek megfelelően  működik. A Nutkao mogyoró krémek különleges valódi „olaszos” mogyorós, csokoládés íz világukkal Magyarországon is igen hamar kedveltté váltak. Krémes, könnyen kenhető állagát és     mesés íz világát az egyedien összeválogatott magas minőségű összetevőknek köszönheti. 


 
 Jar400g
Nutkao 400g – 200g mogyorókrém
Magas mogyoró (13%) és kakaó (7%) tartalommal készül. Mégis a legontosabb, hogy az alapanyagok minősége is kiváló. Krémes állagát a konkurensektől eltérő receptúrával érik     el. Kevesebb hozzáadott cukrot tartalmaz, mint egyes konkurens termékek így még jobban  dominál a Mogyoró és Kakaó íz világa. Ajánljuk: palacsintába, sütemények készítéséhez, fánkhoz, kenyérre kenve. Süteményes receptekért látogasson el receptek menüpontba.

NUTKAOEXPO48pzCREAMSPREAD18g


Nutkao 400g - 200g „bicolore”
 
Ha valami igazán különlegesre vágyik akkor kóstolja meg a Nutkao Mogyoró és Tejes krémet egyben. Különleges magas mogyoró (13%) és kakaó (7%) tartalmú mogyorókrém és Tejes  Krém csodálatos házassága. Ajánljuk: palacsintába, sütemények készítéséhez, fánkhoz,   kenyérre kenve. Süteményes receptekért látogasson el receptek menüpontba.    Nutkaó 18g:
Rendkívül praktikus kiszerelésű mogyorókrém így tízóraira, uzsonnához, kirándulásra is elviheti kedvencét magával. 


 

Social Media Links

Who's Online

Oldalainkat 7 vendég böngészi

Keresés az oldalon