2018 április 21, szombat
   
Betű méret

Pate du Chef

Mouse de Canard 100gA belga receptúra alapján készülő Pate du Chef pástétomainkat a cseh Alimpex s.r.o. cég gyártja, melyet 1999-ben alapítottak. A gyártó a kezdetektől fogva a kiváló minőségű pástétomok gyártása mellett a folyamatos fejlődésre, új ízek fejlesztésére helyezte a hangsúlyt. BRC és IFS minőségi tanúsítványokkal rendelkezik.

Termékeit széles ízválasztékban készíti, figyelembe véve a fogyasztók egyedi igényeit. Termékeit ma már Hollandiában,
Nagy-Britanniában és Belgiumban is előszeretettel vásárolják.
A pástétomokat fogyaszthatjuk friss kenyérre vagy pirítósra kenve, készíthetünk belőlük parti falatokat bagetten tálalva, de kiválóak piknikezések során is.

Mousse de Canard 100g, 125gMouse de Canard 125g

Elsősorban kacsamáj, csirkemáj és csirkehús felhasználásával készülő pástétom, mely ízét az Armagnac borpárlat, a Cassis fekete ribiszke likőr teszi egyedivé.

 

Mouse de Canard fűszerekkel 100g


Mousse de Canard fűszerekkel 100g

 
A kacsamáj, csirkemáj és csirkehús felhasználásával készülő pástétomot az Armagnac borpárlaton, a fekete ribiszke likőrön kívül a különböző fűszerek teszik különlegessé. 

 

Brüsszeli pástétom 340g

Brüsszeli pástétom 125g

 
Brüsszeli pástétom 125g, 340g

A sertésmáj és csirkehús felhasználásával készülő brüsszeli pástétom kiváló ízét a paradicsomkrém teljesíti ki.

 

 

Ardenneki pástétom 125g


Ardenneki pástétom 125g

A sertésmáj és csirkehús felhasználásával készülő Ardenneki pástétom egyedi ízét a paradicsomkrémnek, a hagymának és a fűszereknek köszönheti.Brüsszeli pástétom portói borral 800gBrüsszeli pástétom portói borral 800g

Az igazán ínyencek kedvence, melyben a prémium minőségű pástétom íze portói borral párosul.Brüsszeli pástétom naranccsal 800g


 


Brüsszeli pástétom naranccsal 800g

Prémium minőségű sertésmáj és csirkehús felhasználásával készülő pástétom, melynek a narancs kölcsönöz különleges ízt.
Pástétom áfonyával 800g

Pástétom áfonyával 800g

Az egyik legkedveltebb sertésmáj és csirkehús felhasználásával készülő pástétom, melyet az áfonya édeskés íze tesz egyedivé.

 

Pástétom Provence-i módra 800g

 

Pástétom zöld borssal 800g

Sertésmáj és csirkehús felhasználásával készülő pástétom, melynek a zöld bors enyhén csípős ízt kölcsönöz.

Pástétom Provence-i módra 800g

A világhíres francia Provence tartomány tökéletes megtestesítője e sertésmáj és csirkehús felhasználásával készülő pástétom, mely paradicsomkrémet, paprikát, hagymát, petrezselymet tartalmaz.


Nutkao_mogyorok


A Nutkao cég Olaszország második legnagyobb mogyorókrém gyártója. Családi vállalkozásként célkitűzésük, hogy a Nutkao termékek minőségével hódítsák meg a fogyasztókat. Ma már a világ 27 országában kaphatóak termékeik a fogyasztók legnagyobb megelégedésére. Gyáruk a legszigorúbb ISO 9001 és HACCP rendszereknek megfelelően  működik. A Nutkao mogyoró krémek különleges valódi „olaszos” mogyorós, csokoládés íz világukkal Magyarországon is igen hamar kedveltté váltak. Krémes, könnyen kenhető állagát és     mesés íz világát az egyedien összeválogatott magas minőségű összetevőknek köszönheti. 


 
 Jar400g
Nutkao 400g – 200g mogyorókrém
Magas mogyoró (13%) és kakaó (7%) tartalommal készül. Mégis a legontosabb, hogy az alapanyagok minősége is kiváló. Krémes állagát a konkurensektől eltérő receptúrával érik     el. Kevesebb hozzáadott cukrot tartalmaz, mint egyes konkurens termékek így még jobban  dominál a Mogyoró és Kakaó íz világa. Ajánljuk: palacsintába, sütemények készítéséhez, fánkhoz, kenyérre kenve. Süteményes receptekért látogasson el receptek menüpontba.

NUTKAOEXPO48pzCREAMSPREAD18g


Nutkao 400g - 200g „bicolore”
 
Ha valami igazán különlegesre vágyik akkor kóstolja meg a Nutkao Mogyoró és Tejes krémet egyben. Különleges magas mogyoró (13%) és kakaó (7%) tartalmú mogyorókrém és Tejes  Krém csodálatos házassága. Ajánljuk: palacsintába, sütemények készítéséhez, fánkhoz,   kenyérre kenve. Süteményes receptekért látogasson el receptek menüpontba.    Nutkaó 18g:
Rendkívül praktikus kiszerelésű mogyorókrém így tízóraira, uzsonnához, kirándulásra is elviheti kedvencét magával. 


 

Social Media Links

Who's Online

Oldalainkat 215 vendég böngészi

Keresés az oldalon