2018 április 21, szombat
   
Betű méret

Top Chef termékek

A Top Chef márka a Salty and Sweet Kft bejegyzett védjegye.Top chef juhsajt 200g

A Top Chef termékeinknél nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy kizárólag kiváló minőségű, kiemelkedő ár-érték arányú termékeket forgalmazzunk, továbbá arra is, hogy egyes országok specialitásait jelenítsük meg.
Top chef juhsajt füstölt 200gMagyar specialitások

Top Chef natúr és füstölt juhsajt 200g

 100% juhtejből készülő félkemény sajt. Kellemes lágy íz világával, aromájával a sajtok igazi remekműve. Egy Kis Alföldi kézműves sajt manufaktúrában, tradicionális eljárással, Kis Alföldijuhtej felhasználással készül.. Kapható natúr és füstölt változatban.


Top Chef Sűrített paradicsom 70g
Olasz specialitások

Top Chef sűrített paradicsom 70g ref 18-20

Dél-Olaszországban, Salerno tartományban termett paradicsomból, amely régió paradicsomárólméltán világhírű. Az itt érerő paradicsom különleges telt ízét az egyedi klímának köszönheti, a sok napsütéses órának és a csapadék optimális eloszlásának. Nem tartalmaz tartósítószert, sem másadalékanyagot. Ajánljuk levesek, mártások, főzelékek készítéséhez. Szárazanyag tartalom: 18-20%

 

image001image002image003

 


További receptötleteinket keresse a Receptek menüpontban.

Nutkao_mogyorok


A Nutkao cég Olaszország második legnagyobb mogyorókrém gyártója. Családi vállalkozásként célkitűzésük, hogy a Nutkao termékek minőségével hódítsák meg a fogyasztókat. Ma már a világ 27 országában kaphatóak termékeik a fogyasztók legnagyobb megelégedésére. Gyáruk a legszigorúbb ISO 9001 és HACCP rendszereknek megfelelően  működik. A Nutkao mogyoró krémek különleges valódi „olaszos” mogyorós, csokoládés íz világukkal Magyarországon is igen hamar kedveltté váltak. Krémes, könnyen kenhető állagát és     mesés íz világát az egyedien összeválogatott magas minőségű összetevőknek köszönheti. 


 
 Jar400g
Nutkao 400g – 200g mogyorókrém
Magas mogyoró (13%) és kakaó (7%) tartalommal készül. Mégis a legontosabb, hogy az alapanyagok minősége is kiváló. Krémes állagát a konkurensektől eltérő receptúrával érik     el. Kevesebb hozzáadott cukrot tartalmaz, mint egyes konkurens termékek így még jobban  dominál a Mogyoró és Kakaó íz világa. Ajánljuk: palacsintába, sütemények készítéséhez, fánkhoz, kenyérre kenve. Süteményes receptekért látogasson el receptek menüpontba.

NUTKAOEXPO48pzCREAMSPREAD18g


Nutkao 400g - 200g „bicolore”
 
Ha valami igazán különlegesre vágyik akkor kóstolja meg a Nutkao Mogyoró és Tejes krémet egyben. Különleges magas mogyoró (13%) és kakaó (7%) tartalmú mogyorókrém és Tejes  Krém csodálatos házassága. Ajánljuk: palacsintába, sütemények készítéséhez, fánkhoz,   kenyérre kenve. Süteményes receptekért látogasson el receptek menüpontba.    Nutkaó 18g:
Rendkívül praktikus kiszerelésű mogyorókrém így tízóraira, uzsonnához, kirándulásra is elviheti kedvencét magával. 


 

Social Media Links

Who's Online

Oldalainkat 267 vendég böngészi

Keresés az oldalon