2018 április 21, szombat
   
Betű méret

Belga vajak

Az általunk forgPoldershenger250galmazott belga vajak gyártója az ETS Mathot családi vállalkozásként működik már hosszú évtizedek óta.  Termékeik a tradicionális gyártási eljárásnak és magas minőségű ardenneki fennsík területéről begyűjtött friss tejnek köszönhetően, kiváló minőségűek, magas beltartalmúak, különleges forma és ízvilágúak.

Polderss250g

Vajaik kizárólag friss édestejszínből készülnek. Nem tartalmaznak semmilyen hozzáadott mesterséges anyagot. A tradicionális, nemes ízt a termékek egyedi formavilága teszi még különlegesebbé. Egyedülálló terméke a Camargue tengeri sós vaj, melyben a friss tejszín ízének harmóniáját a dél-francia természetvédelmi területről (Camargue-ból) származó nagy szemcséjű tengeri sókristály teljesíti ki.Rochefort_100g

A legmagasabb szintű BRC és IFS minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezik. Az általuk gyártott termékek minőségét világszerte elismerik ennek bizonyítéka, hogy ma már nemcsak az Európai Unió országaiban, hanem Amerikában, Afrikában, Közel- és Távol-Keleten is fogyasztják.

Ajánljuk szendvicsekhez, főzéshez, sütéshez, grillezéshez, vajon párolt zöldségek elkészítéséhez. Receptötletekért látogasson el a Receptek menüpontba.

 

Grands250gCamargue250g

 

 

 

 

 

 

Nutkao_mogyorok


A Nutkao cég Olaszország második legnagyobb mogyorókrém gyártója. Családi vállalkozásként célkitűzésük, hogy a Nutkao termékek minőségével hódítsák meg a fogyasztókat. Ma már a világ 27 országában kaphatóak termékeik a fogyasztók legnagyobb megelégedésére. Gyáruk a legszigorúbb ISO 9001 és HACCP rendszereknek megfelelően  működik. A Nutkao mogyoró krémek különleges valódi „olaszos” mogyorós, csokoládés íz világukkal Magyarországon is igen hamar kedveltté váltak. Krémes, könnyen kenhető állagát és     mesés íz világát az egyedien összeválogatott magas minőségű összetevőknek köszönheti. 


 
 Jar400g
Nutkao 400g – 200g mogyorókrém
Magas mogyoró (13%) és kakaó (7%) tartalommal készül. Mégis a legontosabb, hogy az alapanyagok minősége is kiváló. Krémes állagát a konkurensektől eltérő receptúrával érik     el. Kevesebb hozzáadott cukrot tartalmaz, mint egyes konkurens termékek így még jobban  dominál a Mogyoró és Kakaó íz világa. Ajánljuk: palacsintába, sütemények készítéséhez, fánkhoz, kenyérre kenve. Süteményes receptekért látogasson el receptek menüpontba.

NUTKAOEXPO48pzCREAMSPREAD18g


Nutkao 400g - 200g „bicolore”
 
Ha valami igazán különlegesre vágyik akkor kóstolja meg a Nutkao Mogyoró és Tejes krémet egyben. Különleges magas mogyoró (13%) és kakaó (7%) tartalmú mogyorókrém és Tejes  Krém csodálatos házassága. Ajánljuk: palacsintába, sütemények készítéséhez, fánkhoz,   kenyérre kenve. Süteményes receptekért látogasson el receptek menüpontba.    Nutkaó 18g:
Rendkívül praktikus kiszerelésű mogyorókrém így tízóraira, uzsonnához, kirándulásra is elviheti kedvencét magával. 


 

Social Media Links

Who's Online

Oldalainkat 208 vendég böngészi

Keresés az oldalon