Görög joghurtos paradicsom saláta
hozzávalók 4 fő részére
Bakoma görög joghurt 400g
Paradicsom - 600g
feta sajt - 150 g
lilahagyma – 1fej
bors - egy csipet
Só - egy csipet
Elkészítés:
nehézség: egyszerű kb. 10 perc
A paradicsomot kockázzuk vagy csíkozzuk fel. A lila hagymát hámozzuk meg és vágjuk vékony szeletekre. Feta sajtot kockázzuk fel apró kockákra. Paradicsomot tegyük egy tálba és adjuk hozzá a hagymát. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, Mivel a Bakoma görög joghurt megfelelően sűrű így ne öntsük le a paradicsom által engedett levet! Az tele van vitaminokkal és a Bakoma görög joghurtnak köszönhetően így is krémes állagot fogunk kapni!. Öntsük a paradicsom és lilahagyma mixünkre rá a Bakoma görög joghurtot. Jól keverjük el. Tegyük hozzá a kockára vágott Feta sajtot és óvatosan keverjük össze, hogy a sajt ne törjön nagyon össze.