Pate du Chef
A belga receptúra alapján készülő Pate du Chef pástétomainkat a cseh Alimpex s.r.o. cég gyártja, melyet 1999-ben alapítottak. A gyártó a kezdetektől fogva a kiváló minőségű pástétomok gyártása mellett a folyamatos fejlődésre, új ízek fejlesztésére helyezte a hangsúlyt. BRC és IFS minőségi tanúsítványokkal rendelkezik.
Termékeit széles ízválasztékban készíti, figyelembe véve a fogyasztók egyedi igényeit. Termékeit ma már Hollandiában,
Nagy-Britanniában és Belgiumban is előszeretettel vásárolják.
A pástétomokat fogyaszthatjuk friss kenyérre vagy pirítósra kenve, készíthetünk belőlük parti falatokat bagetten tálalva, de kiválóak piknikezések során is.
Mousse de Canard 100g, 125g
Elsősorban kacsamáj, csirkemáj és csirkehús felhasználásával készülő pástétom, mely ízét az Armagnac borpárlat, a Cassis fekete ribiszke likőr teszi egyedivé.
Mousse de Canard fűszerekkel 100g
A kacsamáj, csirkemáj és csirkehús felhasználásával készülő pástétomot az Armagnac borpárlaton, a fekete ribiszke likőrön kívül a különböző fűszerek teszik különlegessé.
Brüsszeli pástétom 125g, 340g
A sertésmáj és csirkehús felhasználásával készülő brüsszeli pástétom kiváló ízét a paradicsomkrém teljesíti ki.
Ardenneki pástétom 125g
A sertésmáj és csirkehús felhasználásával készülő Ardenneki pástétom egyedi ízét a paradicsomkrémnek, a hagymának és a fűszereknek köszönheti.
Brüsszeli pástétom portói borral 800g
Az igazán ínyencek kedvence, melyben a prémium minőségű pástétom íze portói borral párosul.
Brüsszeli pástétom naranccsal 800g
Prémium minőségű sertésmáj és csirkehús felhasználásával készülő pástétom, melynek a narancs kölcsönöz különleges ízt.
Pástétom áfonyával 800g
Az egyik legkedveltebb sertésmáj és csirkehús felhasználásával készülő pástétom, melyet az áfonya édeskés íze tesz egyedivé.
Pástétom zöld borssal 800g
Sertésmáj és csirkehús felhasználásával készülő pástétom, melynek a zöld bors enyhén csípős ízt kölcsönöz.
Pástétom Provence-i módra 800g
A világhíres francia Provence tartomány tökéletes megtestesítője e sertésmáj és csirkehús felhasználásával készülő pástétom, mely paradicsomkrémet, paprikát, hagymát, petrezselymet tartalmaz.